top of page

Yhteystiedot

Puhelinnumero:

041 317 2466

Sähköposti:

Käyntiosoite:

Erkkilänkatu 11 A, Tampere

3. kerros, aulaan saapuessa valitse oikeanpuoleinen hissi/rappusto. Hissin vapaakäyttö saattaa olla ajoittain pois käytöstä!

Katso tulo-ohje sivun alalaidasta!

 

Kysy tarvittaessa postiosoite erikseen!

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tulo-ohje Erkkilänkatu 11 A

Toimitila löytyy Tampereen Tammelasta, PMK-talosta, johon on helppo löytää.  Toimitila näyttää tältä.

 

Osoite on Erkkilänkatu 11A. Julkiset kulkuyhteydet tuovat lähettyville. Maksullista parkkitilaa löytyy rakennuksen pihalta sekä joitakin parkkikiekkopaikkoja lähikaduilta.
 
Tule sisään pääovista. Tila löytyy 3. kerroksesta, johon pääsee oikeanpuoleisia hissiä tai portaita käyttäen.Hissi voi olla ajoittain pois vapaakäytöstä, varsinkin iltaisin. Silloin kulku on vain rappusia pitkin. 

Hissin ovi avautuu suoraan odotustilaan, olet perillä.  Portaita pitkin tultaessa paina 3. kerroksen oven ovikelloa, joka löytyy ovesta liki nenänkorkeutta. Oma työntekijäsi tulee aulasta sinut hakemaan. Paikalle tullaan aina vain ennakolta sovitusti.

 

Tilassa on wc sekä keittiö kahvinkeittomahdollisuuksineen. Voit syödä myös omia eväitä tässä tilassa. Saat ottaa esillä olevia tarjoiluja halutessasi tai keitellä teen tai kahvin oma-aloitteisesti.

Toimimme tilassa ilman ulkokenkiä. Riisuthan ystävällisesti ulkovaatteet aulan naulakolle. 

Vältetään hajusteitten käyttöä - näin ei aiheuteta aistiylikuormitusta hajusteyliherkille tai oireita allergikoille.

Noudatamme hyvää käsihygieniaa. Käsienpesumahdollisuus wc:ssä. Käsidesia ja maskeja käytettävissä. Sovi oman työntekijäsi kanssa  toivomastasi suojauskäytännöstä.

1930-luvulla rakennetussa rakennuksessa tehdään uudistustöitä. Se aiheuttaa aika-ajoin joitakin remonttiin liittyviä ääniä - kuitenkin tällä hetkellä harvoin.

PMK8 (1).jpg
IMG_5920 (1).jpg
PMK5 (1).jpg
PMK9 (1).jpg
bottom of page