top of page
The Winner

Oma väylä

Oma väylä -kuntoutus alkoi valtakunnallisena Kela-rahoitteisena kuntoutusmuotona keväällä 2021. NePRO listautui palveluntuottajaksi Pirkanmaalla syyskuussa -21 sekä lisäksi Keski-Suomeen tammikuussa -24. 

 

NePRO:n taustalla SUJU Oy

NePRO on osa SUJU Oy:n toimintaa. SUJU on mikroyrityksestä kasvamassa oleva tamperelainen naisomisteinen yritys, joka toimii Kelan yhteistyökumppanina. Se tarjoaa sekä NUOTTI-valmennusta, että Oma väylä -kuntoutusta. Se tekee läheistä yhteistyötä myös Intro ry:n kanssa. Toiminta-alueena on Pirkanmaa, Keski-Suomi, Etelä-Pohjanmaa sekä Päijät-Häme.
 
Toimitusjohtajana toimii yrityksen perustaja Hanna Untala. Terveydenhuollon palveluista vastaavana johtajana toimii toimintaterapeutti Satu Huhtala. Potilasasiamiehenä on lääketieteen kandidaatti Alli Untala. Yrityksen kasvun tukena aloitti ulkopuolinen hallitus 1.9.2023: hallituksen puheenjohtajana toimii Laura Airaksinen ja hallitusjäsenenä Minja Pohjola.

Visio

NePRO:n visiona on tulla parhaaksi osaajaksi ja toimijaksi tarjoamaan tukea ja ymmärrystä neuropsykiatrisiin haasteisiin. Tavoitteena on mahdollistaa neurokirjon ihmisille merkityksellinen ja mielekäs elämänkulku, jossa mahdollistuu potentiaalien hyödyntäminen. Toiminta tähtää ihmisen parempaan pärjäämiseen omassa arjessa sekä hyvinvoinnin lisääntymiseen.

Graphic Shapes
bottom of page