top of page
The Winner

Oma väylä

Oma väylä -kuntoutusta on Kelassa suunniteltu, pilotoitu ja tutkittu lähemmäs kymmenen vuotta. Se alkoi valtakunnallisena kuntoutusmuotona keväällä 2021. NePRO listautui palveluntuottajaksi syyskuussa -21. Kokoon saatiin moniammatillinen huipputiimi neurokirjon konkareita.

 

Väliinputoajakohderyhmästä -neurokirjon nuorista ja aikuisista - on otettu kuntoutuksellinen koppi.

 

Vihdoin!

NePRO:n taustalla SUJU Oy

NePRO on osa SUJU Oy:n toimintaa. SUJU on mikroyrityksestä kasvamassa oleva tamperelainen yritys, joka toimii Kelan yhteistyökumppanina. Se tarjoaa sekä NUOTTI-valmennusta, että Oma väylä -kuntoutusta. Se tekee läheistä yhteistyötä myös Intro ry:n kanssa. Yhteistyötahona on myös Tampereen kaupunki. Toiminta-alueena on Pirkanmaa.

 

Toimitusjohtajana toimii yrityksen perustaja Hanna Untala. Terveydenhuollon palveluista vastaavana johtajana toimii Sh, Th, Terveystieteiden maisteri Marjatta Perttilä. Potilasasiamiehenä on lääketieteen yo Alli Untala.

Visio

NePRO:n visiona on tulla parhaaksi osaajaksi ja toimijaksi tarjoamaan tukea ja ymmärrystä neuropsykiatrisiin haasteisiin. Tavoitteena on mahdollistaa neurokirjon ihmisille merkityksellinen ja mielekäs elämänkulku, jossa mahdollistuu potentiaalien hyödyntäminen. Toiminta tähtää ihmisen parempaan pärjäämiseen omassa arjessa sekä hyvinvoinnin lisääntymiseen.

Graphic Shapes
bottom of page